Vaccinaties op maat

Vaccineren hond, kat of knaagdier op maat

Naast goed eten en veel knuffels is het belangrijk om uw huisdier te beschermen tegen ziektes. Samen gaan wij voor een goede gezondheid van uw hond, kat of knager. Het voorkomen van ziektes is beter dan genezen. Vaccinaties helpen daarbij

Check & Vaccinatie only: voor een vast scherp tarief

  • Geen consultkosten, vaste lage prijs vanaf € 42,95
  • Snelle vaccinaties en gezondheidscheck
  • Elke werkdag op afspraak

Voordelig vaccineren, inclusief gezondheidscheck. Wij doen dit als enige bij u in de omgeving! Bespaar zelf geld, zonder in te leveren op de zorgkwaliteit.

Bekijk onze vestigingen

Let op: alleen voor volwassen dieren die géén gezondheidsklachten hebben, anders is er een ander soort afspraak nodig.

Het vaccineren zelf: uw huisdier éérst laten nakijken

Voordat we een prik geven, kijken onze dierenartsen eerst goed naar uw hond, kat of knaagdier. We checken het gebit, de ogen, oren, en nog veel meer. Als er iets niet klopt, vertellen we dat en schrijven het op in het boekje van uw huisdier. U kunt ons dan ook alles vragen wat u wilt.

Welke vaccinaties heeft mijn huisdier nodig?

Wij doen aan vaccineren op maat. Dat wil zeggen dat uw huisdier niet elk jaar dezelfde vaccinaties krijgt maar alleen de vaccinaties die nodig zijn.

Gaat uw huisdier naar een (puppy)school, opvang of mee op vakantie? Dan kan het zijn dat er andere vaccinaties nodig zijn. Onze dierenartsen en paraveterinairen adviseren u hier over.

Tip: Ontworm uw huisdier een week voor de prik. Dan werkt de prik beter.

Maak kennis met Pets Health Dierenklinieken

Goede zorg: toegankelijk én betaalbaar, zonder concessies. Neem gerust contact met één van onze vestigingen op voor meer vaccinatie informatie of maak direct een afspraak.

Bekijk onze vestigingen